Hur kan vi hjälpa dig?

De tjänster som vi erbjuder finner du nedan. Hittar du inte det du är ute efter? Tveka inte på att höra av dig så hjälper vi dig! 

services_icon1

Trädgårdsskötsel

Har du inte tid eller ork att förse din trädgård med den skötsel den behöver för att hålla sig i bra form? Då kan du vända dig till oss. Vi är experter på allt inom trädgård och i detta inkluderas tjänster som gräsklippning, krattning av löv till klippning av buskar och plantering.

services_icon1

Snöskottning

Vårt företag är inte bara experter på trädgårdsskötsel, utan vi erbjuder också en rad olika tjänster när snön faller. Du kan nämligen anlita oss för att skotta snö och förebygga halka och is. Behöver du skotta en väg in till huset? Kanske uppfarten eller personalparkeringen? Vi finns här och tar hand om jobbet åt dig! 

services_icon1.png

Underhåll av vägar

Att hålla våra vägar och trottoarer fina är inte bara estetiskt snyggt utan det hjälper även miljön så att inte plast och dylikt skräpar ner ute i naturen. Vi underhåller vägar och trottoarer, rensar gångvägar och ser till att det är fritt från hinder så att alla kan ta sig fram på ett säkert och tryggt sätt. Ni kan anlita oss efter stora festivaler och arrangemang för att återställa utemiljön.

services_icon1

Kratta löv

Vi vet att det kan vara tungt och tidskrävande att underhålla allmänna platser, företagets uteplats, parker eller trädgården. Därför erbjuder vi kompetenta trädgårdsmästare som krattar löv och håller det snyggt och fint när hösten har kommit och löven har fallit. Löv på marken ser inte bara ovårdat ut, det kan även bli väldigt halt och en stor halkrisk på allmänna ytor. Låt oss göra jobbet!