Trädgårdsskötsel för dig i Stockholm

Littus Faciliteter

Välkommen till oss på Littus Faciliteter! Vi är företaget för dig som bor eller verkar i Stockholmsområdet och som behöver hjälp med trädgårdsskötsel eller underhåll av utemiljö. Eftersom vi har lång erfarenhet i branschen kan vi erbjuda en service som inte många andra företag kan mäta sig med. Vi arbetar noga med kundnöjdhet och att leva upp till dina förväntningar. För oss är det viktigt att hålla en god kundrelation både innan, under och efter slutfört projekt, så att du som kund känner dig trygg med våra tjänster.

Efter slutfört arbete gör vi alltid en sista check tillsammans med dig så att du är nöjd med resultatet. Vi arbetar både i förorterna utanför Stockholm samt mitt i city, så tveka inte på att höra av dig till oss var du än befinner dig i Stockholmregionen. 

Vår personal

Littus Faciliteter har personal som är specialister på sina respektive arbetsområden. Oavsett vilken av våra tjänster du är i behov av kan du därför alltid förvänta dig förstklassig hjälp från oss. Våra anställda mår bra hos oss och med det vet vi även att de gör ett bra jobb när de är ute hos dig på uppdrag. Vi satsar på att anställa de bästa inom varje yrkeskategori, så att vi kan erbjuda våra kunder ett brett sortiment av tjänster och en service i toppklass. Vi tar stor stolthet i vårt arbete och strävar alltid efter att ge dig som kund den allra bästa upplevelsen. Du kan alltid räkna med oss, året om!

Trädgårdsskötsel kommun Stockholm

Vår passion

Som en del av Littus Faciliteter-familjen kommer du märka vår passion för vårt arbete och de tjänster vi erbjuder. Vi brinner för att ge kunderna bästa möjliga service. Vår passion för vårt arbete syns i allt vi gör – från den noggranna planeringen av varje projekt till det omsorgsfulla utförandet. Vi har en stark vilja att alltid leverera resultat som överträffar kundens förväntningar och strävar alltid efter att göra det lilla extra. Vi är stolta över att ha byggt upp en stark och trogen kundbas och vi är tacksamma för varje möjlighet vi får att visa vår kunskap. Att få växa tillsammans med dig som kund är viktigt för oss och vi hoppas att det syns redan i början av projektet. 

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify