Specialister på trädgårdsskötsel

Tänk dig att dricka kaffe i solen på altanen i trädgården efter trädgårdsskötsel och höra fåglarna kvittra i träd och buskar. Att känna en doften av rosor och lavendel och titta bort mot det stora lövträdet vars blad rör sig lite i den lätta brisen.

Att äga en trädgård kan vara en fröjd för själ och hjärta och en välskött trädgård syns under alla årstider. Att uppleva den i sin bästa prakt med rosor och växter som har sin plats, där ogräs är ett minne blott och hösten får komma med alla sina färger i vetskap om att löven kommer bort innan snön faller, samt att på vintern se snön täcka dem välformade växterna ger linjerna ett djup för ögat och en harmoni i sinnet.

Skapa din gröna fristad

Att vara ute i naturen är bra för oss människor och med en egen trädgård, stor eller liten, behöver naturen aldrig kännas långt borta. Överallt finns inspirerande exempel på hur människor skapat sin alldeles egna lilla bit av naturen och gjort ett grönt uterum som de kan slappna av och trivas i. Det kan kännas svårt att själv åstadkomma något liknande, men med rätt trädgårdsskötsel kan även den minsta eller tristaste lilla gräsplätt förvandlas till något mer. Skugga, stenigt eller gassande sol – det finns växter för alla förhållanden och miljöer. Naturen är full av livskraft och valmöjligheterna när det kommer till olika växter är otroligt stora. På handelsträdgården kan det vara lätt att inspireras och ryckas med och kanske står man sedan där med en växt som man egentligen inte vet så mycket om och som tyvärr inte överlever.

Anlita ett proffs på trädgårdsskötsel

För den som inte själv har gröna fingrar men ändå längtar efter en fin trädgård finns hjälpen inte långt bort. Vi arbetar med alla sorters trädgårdsskötsel i Stockholm och det är dina önskemål som kund som är det viktiga för oss. Vi har stora kunskaper om trädgårdsskötsel och kan hjälpa till med både det återkommande, vardagliga trädgårdsarbetet och större, mer omfattande förändringar eller nyplanteringar i trädgården. Vi kan också väcka liv i en bortglömd och försummad trädgård och återigen göra den till plats för glädje och avkoppling. Oavsett varför du anlitar oss kan du efteråt slappna av i din trädgård och skörda frukterna av vårt arbete.