Om oss

Årstidernas växlingar, solsken, regn, doften av jord och växter. Vackra färger i välkomponerade rabatter, träd med karaktär och blommande syrenbuskar. Vi älskar vårt jobb! Det syns också på det arbete vi utför. Vi är ett kompetent team som enas i kärleken till trädgårdsskötsel och vår vilja att göra ett arbete som vi kan vara stolta över. Vi arbetar över hela Stockholm och med både stora och små kunder, både privatpersoner och företag. Från första vårlöken till vinterbeskärning – vi finns tillgängliga året om.

Hos oss gror kunskap

I vårt företag hjälper vi till med det mesta inom trädgårdsarbete. Vi finns här för våra kunder både vid nyplanteringar och när vi anlitas för att skapa en grönskande trädgårdsoas helt från grunden. Vi kan även vårda en befintlig trädgård och till exempel beskära både prydnadsträd och fruktträd och hålla efter och klippa buskar och häckar. Från det lilla och ombonade till det stora och pampiga vet vi vilka växter som passar var och kan skapa det våra kunder önskar.

Vi växer med våra uppdrag

Ni kan tryggt lämna över ansvaret för er trädgårdsskötsel i Stockholm till oss. Med vår stora kunskap och samlade erfarenheter vet vi vad vi gör, helt enkelt. Men samtidigt ser vi oss aldrig som fullärda, och varje nytt unikt uppdrag är en ny möjlighet att få lära oss ännu mer och ytterligare förbättra våra kunskaper. Har du en trädgård utöver det vanliga? Eller önskar du hjälp med något särskilt? Tveka inte med att höra av dig så kan vi berätta mer om oss!